Wizz Air Beograd Venecija

Da li možete da mi date informaciju o letu Wizz Air Beograd Venecija. Da li postoji, koja je cena karte.... Slavica Šarić, Bečej

Posetilac: Slavica Šarić, Bečej
Datum: 24.05.2018
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Venecija

Poštovana gospođo Šarić,

Let na avio liniji Wizz Air Beograd Venecija na žalost još uvek ne postoji. Umesto letova na liniji Wizz Air Beograd Venecija možemo Vam preporučiti letove kompanija Air Serbia i Alitalia. Umesto leta Wizz Air Beograd Venecija pomenuti letovi kompanija Air Serbia i Alitalia saobraćaju svakodnevno na liniji Beograd Venecija i obratno, tako da na osnovu cene, perioda putovanja i ličnih afiniteta možete odabrati kada ćete putovati. Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija u vezi leta Wizz Air Beograd Venecija možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije avionskih karata i hotelskog smeštaja možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranicama.

Slična pitanja i odgovori:


Putno zdravstveno osiguranje za boravak u Veneciji:

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Wizz Air Beograd Venecija jednoga dana, bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija hotela u Veneciji:

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionskih karata:


Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.

INFOBOX[1]